logo skoleni-kurzy

REKVALIFIKAČNÍ KURZY, ŠKOLENÍ, SEMINÁŘE, ...
FIREMNÍ ŠKOLENÍ U VÁS VE FIRMĚ


skoleni-kurzy.eu




Podrobné hledání kurzů, školení a rekvalifikací

Přihláška na kurz:
ČSN ISO 14 005:2011 - Fázové zavádění systému EMS a hodnocení jeho výkonnosti

Školení

# termín školení bude upřesněn
#
# PROEKO - Ing. Josef Marek

[Firemní objednávka školení]

ČSN ISO 14 005:2011 - Fázové zavádění systému EMS a hodnocení jeho výkonnosti

Firemní objednávka školení
Zadejte přibližné datum a Vaše preferované místo konání kurzu.
Interní kód kurzu: 14005

Typ: školení / seminář


 

Firemní objednávka školení :
ČSN ISO 14 005:2011 - Fázové zavádění systému EMS a hodnocení jeho výkonnosti #

Organizace, osoba

Cena kurzu je orientační. Pro kalkulaci ceny zadejte předpokládaný termín kurzu, počet osob a místo konání kurzu.
Organizace
DIČ / IČ
adresa, PSČ, město
Telefon
Email
 
žádost o kalkulaci ceny :
 
Počet osob: * Zadejte kontaktní osobu:
Příjmení,jméno, titul(y) *
 
adresa, PSČ, město *
Telefon *
email
Na tento email dojde potvrzení o zaregistrování účasti na kurzu.
*
# Zkontrolujte správnost zadaného emailu (!)
#CZ - V případě zadání emailové adresy: @centrum.cz, @atlas.cz, @volny.cz, @centrum.sk nemůžeme zaručit správné doručení emailu


Poznámka
Seznam účastníků (v případě přihlášky pro více osob)

Způsob platby: Vložné na kurz/seminář platí objenatel zálohově předem.; V nevyhnutelných případech po předchozí dohodě je možné zaplatit vložné i přímo u registrace.
(Maximální počet znaků: 255)
Sleva 5% pro klienty shopilo.cz (aplikace pro eshopy) Ověřit




Kurz   # ČSN ISO 14 005:2011 - Fázové zavádění systému EMS a hodnocení jeho výkonnosti
 
Termín kurzu     Zadejte předpokládaný termín kurzu [měsíc-rok] 
Začátek    
Školící středisko (učebna)


Adresa  
- Místo firemního školení bude upřesněno -


, kraj:  
Kód kurzu  
Poznámka k termínu    
Poznámka ke kurzu  
Od září 2011 je v platnosti nová norma pro environmentální management norma ČSN ISO 14 005 - Směrnice pro fázovou implementaci systému environmentálního managementu včetně používání hodnocení environmentální výkonnosti.
Norma stanovuje návod pro fázové - postupné - zavádění EMS především v malých a středních firmách. Norma umožňuje použití jednotlivých nástrojů environmentálního managementu postupně, podle podmínek a „chuti“ organizace. Dává podrobný návod k tomu, jak může podnik postupovat v jednotlivých relativně od sebe oddělených krocích. Tento návod v souhrnu nepřekračuje rámec požadavků normy ISO 14001 [s výjimkou zařazení hodnocení environmentální výkonnosti]. Norma ISO 14005 slouží jako návod [směrnice], ale neobsahuje závazné systémové požadavky ve vztahu k EMS podniku a není tudíž určena jako podklad pro účely certifikace. Nicméně, využije-li podnik návodu obsaženého v ISO 14005 v rozsahu všech činností, produktů a služeb, je možno oprávněně očekávat soulad takto vytvořeného systému environmentálního managementu s příslušnými požadavky ISO 14001, podle kterých lze EMS následně certifikovat.
Fázová implementace začíná jednoduššími kroky [fázemi, moduly] a po jejich vyhodnocení, korekci a ověření se systém dále rozšiřuje [implementuje se další krok, modul]. Jedná se tedy o zavádění systému řízení na základě postupných kroků.
Výhody fázového přístupu:

snadné posouzení návratnosti investovaného času a finančních prostředků;

přínos zaváděného EMS lze sledovat po jednotlivých krocích, při doplňování nebo rozšiřování prvků;

zlepšování v environmentální oblasti pomáhá snížit náklady, zlepšuje společenské vztahy, pomáhá při prokazování shody s požadavky environmentálních právních předpisů a dalšími požadavky a pomáhá splňovat očekávání zákazníků;

možnost korekce celého projektu v průběhu jeho realizace;

možnost zaměření se na specifické potřeby a významné aspekty firmy a zainteresovaných stran [zejména zákazníků].
V přílohách norma ISO 14 005 ukazuje příklad implementace systému ve 3 nebo 5 krocích [fázích], dále příklad pracovního projektu EMS a přehled vzájemných vazeb vůči vybraným normám environmentálního managementu skupiny ISO 14 000.
Na to, jak konkrétně lze novou normu využít při zavádění nebo zlepšování prvků systému EMS je zaměřen nabízený seminář. Seminář se zaměří především na podnikovou praxi a pokusí se podat použitelné informace k obsahu normy, zejména pak informace, návody a postupy jak doporučení a náměty z normy využít [např. právě k velice frekventovanému hodnocení environmentální výkonnosti/profilu].  
Obchodní podmínky účasti na kurzu  
Vložné na kurz/seminář platí objednavatel zálohově předem. V nevyhnutelných případech po předchozí dohodě je možné zaplatit vložné i přímo u registrace. Daňový doklad obdrží účastníci při registraci.
Při neúčasti účastníka [nebo náhradníka] se uhrazené vložné nevrací. Písemné podklady budou v tomto případě zaslány přihlášenému poštou.
Přihlášky jsou automaticky akceptovány. Zařazení účastníků nepotvrzujeme. Osobně vyrozumíme pouze ty účastníky, kteří nebudou moci být z kapacitních důvodů zařazeni na jimi vybraný termín semináře a nabídneme jim buď náhradní termín, nebo zrušení přihlášky a vrácení platby.   
Kurz pořádá vzdělávací firma   PROEKO - Ing. Josef Marek
16100 Praha 6, Ing. Josef Marek - PROEKO  


Informace o zpracování osobních údajů


Vložte potvrzovací kód Vložte číslo        objednat    


------------------------------------------
Pro změnu potvrzovacího kódu je možno znovu načíst stránku



Odesláním formuláře se zaregistruje Vaše závazná přihláška a na zadaný email přijde potvrzení o odeslání této přihlášky. V případě poskytnutí osobních údajů, souhlasíte s archivací těchto údajů v souladu s podmínkami zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Server skoleni-kurzy.eu zprostředkovává objednávky kurzů & kontakt na jejich pořadatele. Před odesláním přihlášky je nutno souhlasit s obchodními podmínkami účasti na kurzu daného pořadatele kurzu. Neodpovídáme za správnost uvedených údajů. © OBEC.net, sro.

Číslo termínu id: 0




Účastníci semináře získají informace o základní metodice použití normy ČSN ISO 14 005:2011 pro fázovou implementaci systému EMS v podniku. Budou probrány možné přístupy k zajištění systémových požadavků normy ISO14 001 tak, aby nedocházelo ke ztrátám v čase či požitých zdrojích....

Manažery systému EMS, podnikové ekology, poradce a auditory systému EMS. Seminář se zaměří především na podnikovou praxi a pokusí se podat použitelné informace k obsahu normy, zejména pak informace, návody a postupy jak doporučení a náměty z normy využít [např....

08.45 - 09.00 Registrace účastníků 09.00 - 12.15 Přednášky – struktura, požadavky a doporučení ČSN ISO 14 005:2011 12.30 - 14.00 Přednášky - příklady konkrétního použití jednotlivých nástrojů normy v praxi, diskuse Účastníci semináře získají informace o základní metod...

Od září 2011 je v platnosti nová norma pro environmentální management norma ČSN ISO 14 005 - Směrnice pro fázovou implementaci systému environmentálního managementu včetně používání hodnocení environmentální výkonnosti. Norma stanovuje návod pro fázové - postupné - zavádění EMS především v malých a středních firmách. Norma umožňuje použití jednotlivých nástrojů environmentálního managementu postupně, podle podmínek a „chuti“ organizace. Dává podrobný návod k tomu, jak může podnik postupovat v jednotlivých relativně od sebe oddělených krocích. Tento návod v souhrnu nepřekračuje rámec požadavků normy ISO 14001 [s výjimkou zařazení hodnocení environmentální výkonnosti]. Norma ISO 14005 slouží jako návod [směrnice], ale neobsahuje závazné systémové požadavky ve vztahu k EMS podniku a není tudíž určena jako podklad pro účely certifikace. Nicméně, využije-li podnik návodu obsaženého v ISO 14005 v rozsahu všech činností, produktů a služeb, je možno oprávněně očekávat soulad takto vytvořeného systému environmentálního managementu s příslušnými požadavky ISO 14001, podle kterých lze EMS následně certifikovat. Fázová implementace začíná jednoduššími kroky [fázemi, moduly] a po jejich vyhodnocení, korekci a ověření se systém dále rozšiřuje [implementuje se další krok, modul]. Jedná se tedy o zavádění systému řízení na základě postupných kroků. Výhody fázového přístupu: • snadné posouzení návratnosti investovaného času a finančních prostředků; • přínos zaváděného EMS lze sledovat po jednotlivých krocích, při doplňování nebo rozšiřování prvků; • zlepšování v environmentální oblasti pomáhá snížit náklady, zlepšuje společenské vztahy, pomáhá při prokazování shody s požadavky environmentálních právních předpisů a dalšími požadavky a pomáhá splňovat očekávání zákazníků; • možnost korekce celého projektu v průběhu jeho realizace; • možnost zaměření se na specifické potřeby a významné aspekty firmy a zainteresovaných stran [zejména zákazníků]. V přílohách norma ISO 14 005 ukazuje příklad implementace systému ve 3 nebo 5 krocích [fázích], dále příklad pracovního projektu EMS a přehled vzájemných vazeb vůči vybraným normám environmentálního managementu skupiny ISO 14 000. Na to, jak konkrétně lze novou normu využít při zavádění nebo zlepšování prvků systému EMS je zaměřen nabízený seminář. Seminář se zaměří především na podnikovou praxi a pokusí se podat použitelné informace k obsahu normy, zejména pak informace, návody a postupy jak doporučení a náměty z normy využít [např. právě k velice frekventovanému hodnocení environmentální výkonnosti - profilu].




Zpět ke kurzu


Platební podmínky pro účast na kurzu


Vložné na kurz/seminář platí objednavatel zálohově předem. V nevyhnutelných případech po předchozí dohodě je možné zaplatit vložné i přímo u registrace. Daňový doklad obdrží účastníci při registraci.
Při neúčasti účastníka [nebo náhradníka] se uhrazené vložné nevrací. Písemné podklady budou v tomto případě zaslány přihlášenému poštou.
Přihlášky jsou automaticky akceptovány. Zařazení účastníků nepotvrzujeme. Osobně vyrozumíme pouze ty účastníky, kteří nebudou moci být z kapacitních důvodů zařazeni na jimi vybraný termín semináře a nabídneme jim buď náhradní termín, nebo zrušení přihlášky a vrácení platby.


skoleni-kurzy.eu